Medier uden grænser

Mobberiet startede efter 15 minutter, hvor jeg fik at vide, at jeg faktisk har blogget det sidste år på blogbyblog.dk/dan. Men jeg betragter helt ærligt vores gode medie om web 2.0 ting og andet interessant fra den digitale community-verden som et nyhedsmedie. Blogbyblog.dk drejer sig om de udviklinger, vi forventer omverdenen har brug for at kende til.

Blogbyblog.dk er et niche (nyheds)medie om digitale forhold, men denne blog handler primært om andre forhold, jeg personligt finder interessante. Ups. Jeg er allerede nu fanget i den endeløse diskussion omkring blogs - eller medier bygget over blogteknologierne. Måske kommer der ikke så mange nyheder her, men er det derfor mere en blog end det andet?

OK. Denne blog er et selvstændigt medie og blogbyblog.dk er det samme. Som alle andre medier står de til regnskab overfor deres læsere på indhold, pålidelighed og kvalitet. Basta.

Tilykke

Så det er her vi skal kigge for at få sidste nyhed om din kat? I know, I know, du har ingen kat. Til gengæld har du en ny blog. Tilykke, Solana