Twitter vandt over mig

Det tog en meget illustrativ demo for Henrik Føhns (funzafunza) fra DR P1 Harddisken at vise, hvorfor det er en strålende idé at være på twitter. Det fortalte virkelig meget om sociale medier. Mens vi snakkede sammen over Skype om et af vores projekter – sendte han en tweet ud om Den Nye Radio. Der stod: “Lav din egen radiostation” og et link til sitet.

I løbet af ganske få minutter strømmede flere af hans nysgerrige følgesvende til sitet. Kim Elmose af mediehack (kimelmose) fulgte trop med at erklære os for landets bedste idealister udi net og dertil kudos. Dernæst kom Solana Larsen (min datter solanasaurus) på og retweetede ligeledes.

Trafikken på Den Nye Radio steg og i to bølger kom der 48 besøgende, der tilsammen læste 98 sider. Første bølge var øjeblikkelig – andet klokken 18:00. Jeg kunne følge udviklingen i detaljer på det superlækre Woopra. Faktisk forsøgte jeg at oprette en chat med en af de mest ivrige læsere, men vedkommende blev vist skræmt af, at jeg kunne åbne en chat direkte med ham, mens hans surfede rundt (sorry).

Jeg er nu på som “danlarsennet”

Min side ses her. Her nedenfor er den spændende historie :-)

Henrik Føhns tweet nr. 1Henrik Føhns tweet nr. 1

Kim Elmose tweetKim Elmose tweet

Solana Larsen tweetSolana Larsen tweet

Henrik Føhns tweet nr. 2Henrik Føhns tweet nr. 2

Stat for tweet “angrebet” på Den Nye Radio :-)Stat for tweet “angrebet” på Den Nye Radio :-)

Effektivt

Jeg havde ikke set Woopra før. Kan man virkelig chatte med folk der bare kigger? Vildt.

Solana