Sjovt at blive lyttet til

Tanken om at forære sine produktioner væk anses i ophavsretslige kredse som noget nær kætteri, men alligevel ikke. Konceptet om Creative Commons er ved at udbrede sig i Danmark (stort i internetuniverset) og har sågar en aftale med KODA. Romanerne Holger og Viljen til magten bliver netop givet væk under disse copyright-betingelser. Det samme gør indholdet fra Bogradio.dk.

Det er ganske hyggeligt, at jeg derfor blev inviteret til Danmarks første Creative Commons Salon, for at fortælle om mine erfaringer med gratis-udgivelser sideløbende med kommercielt salg. Bogradio.dk bygge en idé direkte oven på Creative Commons ophavsretlige principper kom selvfølgelig også med i oplægget.

Det har så betydet, at jeg igen er inviteret til at snakke på en førstegangsevent i København. Denne gang er det Social Media Club Copenhagen, som byder til. Følg gruppen på Facebooksiden. Der vil komme flere interessante begivenheder, lover arrangørerne – lige som Creative Commons vil de holde endnu en salon til efteråret.