Ikke mere formand men ...

ULNULNJeg har vist glemt at meddele, at jeg ikke mere er formand for mediet u-landsnyt.dk. Jeg trådte tilbage for flere måneder siden, men det betød ikke, at jeg holdt op med at arbejde i bestyrelsen eller i udvalgene. Der var blot opgaver, som jeg ikke havde lyst til at påtage mig.

I den forløbne tid er der faktisk sket en hel del interessante ting, som jeg har arbejdet med.

1) det vigtigste er at foreningen er blevet godkendt som almennyttig i både skatte- og kulturministerierne. Så vidt jeg er informeret, er vi det første web-medie, der har fået denne status.
2) Foreningen har fået over 500 medlemmer på ganske kort tid
3) Antallet af donationer i 2010 blev 70
4) Foreningen opnåede driftsstøtte fra Tipsmidlerne

... i øvrigt er antallet af sidevisninger oppe på en cool million og antallet af unikke brugere steget voldsomt. Omsætningen fra annoncesalg er rigtig fornuftig og stiger. Antallet af dygtige frivillige er steget.